Få siste nytt

Newsletter

Vi Bryr Oss

UNG NORGE

En organisasjon vi elsker! Ung Norge jobber for å skape en morsom, trygg og aktiv oppvekst for barn og unge, spesielt barnevernsbarn og -ungdom. Line of Oslo donerer klær til Ung Norge flere ganger i året. I 2016 fikk Line of Oslo pris for deres arbeid med barnevelferd.

FOLK ER VÅR SUKSESS!

Det er viktig for oss at alle menneskene involvert i vår produksjonslinje blir behandlet med respekt og har gode arbeidsvilkår. Derfor har vi et nært forhold til fabrikkene vi jobber med, og setter høye standarder for vår produksjon. Vi tror på folk, for sammen kan vi gjøre fantastiske ting!

ANIMAL WELFARE is a matter of course for us!DYREVELFERD ER EN SELVFØLGE FOR OSS!

Vi tar avstand fra mishandling av dyr. Vi forbyr mulesing av dyr i vår produksjon av ullprodukter og krever sertifikater av våre leverandører. Ingen dyr skal lide pga klesproduksjon, derfor bruker vi fuskepels.

KVALITET ER ALT!

Vi jobber hver dag for å finne kvaliteter som møter våre krav til miljøvennlighet, som føles behagelige og som får deg til å føle deg fantastisk på samme tid. Eksempelvis bruker ikke våre leverandører skadelige kjemikalier i produksjon.

Vi elsker å bruke kvaliteter som organisk bomull, lin, bambus og tencel. Tencel er fantastisk; det er cellulose fra eukalyptustrær fra bærekraftig skogbruk. FN har gitt tencel European Enviromental Award fordi produksjonsprosessen er 99% lukket produksjonssyklus.

Som kunde skal du føle deg sikker på at Line of Oslo gjør alt vi kan for å sørge for produksjonen av våre varer. Dette har vært et hovedfokus for oss siden starten av dette eventyret.

Ingen kan gjøre alt alene, men sammen kan vi gjøre verden litt bedre.

Be a part of our world